Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

Garnituur

  • handsinaasappels 3 st
  • mini komkommer 5 st
  • kikkererwten 150 g
  • granaatappel 0.5 st

Opmaak

  1. Salade

    Meet één liter koud water af en doe de taboulé in een schaal.
    Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur

    Snijd de sinaasappels uit en de mini komkommers in plakjes.
    Maak de granaatappel schoon en spoel de kikkererwten af.

  3. Opmaak

    Schep de taboulé op een schaal en verdeel hierover de sinaasappelpartjes, komkommerplakjes, kikkererwten en de granaatappelpitjes.
    Brokkel de feta erover en garneer met de viooltjes en de kruiden.
    Verrijk de taboulé vlak voor het serveren met de vinaigrette en de geroosterde pompoenpitten.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan