Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

garnituur

  • bosui 3.0 st
  • shiso purper cress 0.5 bakje
  • koriander tak 10.0 takjes

opmaak

  • limoen 2.0 st
  • chili olie 20.0 g
  • koriander tak
  • shiso purper cress
  • bosui

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Snijd het kippendijenvlees in kleine stukjes en voeg deze samen met de limoenblaadjes aan de soep toe.Kook de soep gedurende 15 minuten rustig door.
  2. garnituur

    Snijd de bosui in fijne julienne en pluk de kruiden.
  3. opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak de soep af met bosui julienne, geplukte kruiden en de chili olie.

    Serveer de soep met wat limoen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu