Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

soep

  • kippendijenvlees 300 g
  • limoenblad 5 st

garnituur

  • bosui 3 st
  • shiso purper cress 0.5 bakje
  • koriander 10 takjes

opmaak

  • limoen 2 st
  • chili olie 20 g
  • koriander
  • shiso purper cress
  • bosui
  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Snijd het kippendijenvlees in kleine stukjes en voeg deze samen met de limoenblaadjes aan de soep toe. Kook de soep gedurende 15 minuten rustig door.
  2. garnituur

    Snijd de bosui in fijne julienne en pluk de kruiden.
  3. opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak de soep af met bosui julienne, geplukte kruiden en de chili olie.

    Serveer de soep met wat limoen.