Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Salade

  • Iryngii (koningsoesterzwam) 1.6 kg
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    80 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    60 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    100 ml
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Salade

    Trek met behulp van een vork de Iryngii in reepjes. Meng de Geconcentreerde Groentebouillon met de purees en de Cider Sherry Vinaigrette door elkaar, meng met de Iryngii, leg dit mengsel op een bakplaat en bak in een oven van 180ºC in circa 20 a 30 minuten.