Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

  • water 2.5 l
  • groene asperges 2.5 kg
  • aardappelen, la ratte 800.0 g
  • mini courgette 800.0 g

Opmaak

  • parmezaanse kaas, geraspt 40.0 g

Bereiding

  1. soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.
    Maak de asperges schoon en snijd ze in stukken.
    Houd de aspergekoppen apart en snijd deze samen met de aardappels en de courgette in gewenste vorm.
    Breng het water aan de kook en voeg de gesneden asperges toe.
    Kook de asperges ca. 6 minuten tot deze gaar zijn.
    Pureer het geheel en voeg de velouté toe.
    Blancheer de gesneden ingrediënten afzonderlijk van elkaar en voeg ze aan de soep toe.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de croutons en Parmezaanse kaas.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu