Winterse gerechten
-
Pompoensoep met tamme kastanjes en gruyere
De Zwitserse gruyere kaas geeft de pompoensoep identiteit. De kastanjes en de pompoenpitten maken het af.
-
Runderwang met boerenkool en appelcompote
Dit gerecht is geinspireerd op een gerecht van Merijn van Berlo van restaurant Choux in Amsterdam.
-
Vegetarische burger met gebakken paddenstoelen, appel venkel salade en truffelsaus
De Raw NoBeef Burger is de perfecte vleesvervanger voor het premium broodje hamburger.
-
Risotto met gebakken paddenstoelen, waterkers en een spiegeleitje
Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer...
-
Roodlof salade met bieten, sinaasappel, vijgen en granaatappel
Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. Een vinaigrette is een dressing, maar een ...
-
Peruaanse zoete aardappel soep met quinoa
Er zijn meer dan 1000 soorten zoete aardappels. De oranjevlezige worden voornamelijk in Amerika en Europa gebruikt. De witvlezi...
-
Bouillabaisse met rouille en geroosterd zuurdesem
Een geweldige soep die iedereen op zijn eigen manier maakt, dit is onze manier.
-
Flammekuchen met pompoen en baby kale
Een boerenkool feitje: boerenkool gaat zoeter smaken als deze wordt blootgesteld aan temperaturen onder het vriespunt. Dit komt...
-
Deli-pastramisandwich met zoetzure rodekool en komkommer
Deze New York style pastrami sandwich heeft zijn naam te danken aan de Joodse delicatessenzaken, die men 'Deli' noemt en waar d...
-
Gesmoorde en gebakken bloemkool
Er zijn vele soorten bloemkoolrassen paarse, oranje, groene en natuurlijk de witte variant die we in dit recept eerst smoren en...
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save