Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bloemkool

  • tijm 5 g
  • knoflook, ongepelde tenen 8 st
  • citroenschil 30 g
  • bloemkool 1 st
  • witte wijn 2.5 dl
  • water 5 dl
  • dijon mosterd 50 g
  • roomboter 100 g
  1. Bloemkool

    Verdeel de tijm, knoflook en de citroenschil in een pan en leg daarop de bloemkool. Breng de witte wijn aan de kook en laat de alcohol verdampen. Voeg het water, bouillonpoeder, mosterd, boter en wat peper toe. Breng het geheel aan de kook en giet alles over de bloemkool in de pan. Dek de pan af met aluminiumfolie en gaar de bloemkool gedurende 60 minuten op ca.200°C. Verwijder het aluminiumfolie en laat de bloemkool nog even kleuren in de oven.