Menu
Punten

Ingrediënten

+

Flammkuchen

Opmaak


Een boerenkool feitje: boerenkool gaat zoeter smaken als deze wordt blootgesteld aan temperaturen onder het vriespunt. Dit komt omdat het zetmeel in de plant omgezet wordt in suiker.

...

Bereiding

  1. Flammkuchen

    Maak de aardappeltjes en de pompoen schoon.
    Snijd ze in plakken en blancheer ze afzonderlijk van elkaar.
    Bak de vegetarische spekreepjes in wat olie.
    Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen.
    Verdeel de aardappeltjes en de pompoen samen met de vegetarische spekreepjes over de flammkuchen.
    Kruid het geheel met wat chili flakes.
    Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 250°C zonder stoom.
    Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
    Haal de flammkuchen uit de oven.
  2. Opmaak

    Maak de flammkuchen af met wat vinaigrette en garneer met de rode ui en de baby kale.
    Serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu