Menu
Punten

Ingrediënten

+

Flammkuchen

  • truffelaardappels 5 st
  • flespompoen 1 st
  • zonnebloemolie
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10 st
  • roomkaas 350 g
  • Chili flakes 1 g
  • De Vegetarische Slager NoBacon Vegetarische Spek 2kg
    De Vegetarische Slager NoBacon Vegetarische Spek 2kg
    350 g
    De Vegetarische Slager NoBacon Vegetarische Spek 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zoetzure rode uien 180 g
  • baby kale 200 g

Bereiding

  1. Flammkuchen

    Maak de aardappeltjes en de pompoen schoon. Snijd ze in plakken en blancheer ze afzonderlijk van elkaar. Bak de vegetarische spekreepjes in wat olie. Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen. Verdeel de aardappeltjes en de pompoen samen met de vegetarische spekreepjes over de flammkuchen. Kruid het geheel met wat chili flakes. Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 250°C zonder stoom. Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant. Haal de flammkuchen uit de oven.
  2. Opmaak

    Maak de flammkuchen af met wat vinaigrette en garneer met de rode ui en de baby kale. Serveer direct.