Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bouillabaisse

  • kreeften 2 st
  • mulfilet 5 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • mosselen 500 g
  • Venusschelpen 250 g
  • olijfolie
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    10 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Basilicum 700g
    Knorr Primerba Basilicum 700g
    5 g
    Knorr Primerba Basilicum 700g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • witte wijn 0.5 dl
  • Knorr Professional Schaaldierenfond 1L
    Knorr Professional Schaaldierenfond 1L
    5 dl
    Knorr Professional Schaaldierenfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kreeftenjus 1L
    Knorr Professional Kreeftenjus 1L
    500 mg
    Knorr Professional Kreeftenjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • slagroom
    slagroom
    1 dl
    slagroom is aan je winkelwagen toegevoegd
  • lavas 5 g
  • boter

Garnituur

  • zuurdesembrood 10 plakken
  • saffraandraadjes 10 st
  • Hellmann's Aioli 3L
    Hellmann's Aioli 3L
    200 g
    Hellmann's Aioli 3L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • harissa 5 g
  • groene kruiden 20 g

Bereiding

  1. Bouillabaisse

    Kook de kreeften in water met wat zout. Halveer de mulfilets kruid ze met wat zout en peper en bak ze kort in wat Phase. Was de mosselen en de venusschelpen goed. Zet ze aan in olijfolie met sjalot en basilicum, blus af met wat witte wijn. Zeef het kookvocht en voeg de fond en de kreeftenjus toe en breng het geheel aan de kook en reduceer. Voeg de room en de lavas toe en reduceer opnieuw en monteer met wat blokjes koude boter. Maak de kreeften schoon.
  2. Garnituur

    Rooster het zuurdesembrood. Week de saffraandraadjes in een klein beetje warm water. Voeg het saffraanwater samen met de harissa aan de ailoi toe en vermeng het geheel. Opmaak Verdeel het garnituur over de borden. Schep de soep erover en maak af met de kruiden.