Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Salade

  • Witte asperges in kleine stukjes, geblancheerd 1.5 kg
  • Molsla of Frissee 250 g
  • lente uitjes 1 bos
  • doperwten 150 g
  • peultjes 200 g
  • groene asperges, in stukjes gesneden, gekookt 0.5 kg
  • waterkers 2 bos

Opmaak

  • Hellmann's Dressing Classic Vloeibaar 3L
    Hellmann's Dressing Classic Vloeibaar 3L
    200 ml
    Hellmann's Dressing Classic Vloeibaar 3L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Salade

    Kook de asperges, de peultjes en de erwtjes beetgaar. Spoel ze koud, laat ze goed uitlekken en vermeng ze. Snijd de lente-uien in fijne reepjes. Was en droog de krulsla en de waterkers.
  2. Opmaak

    Garneer met lente-ui. Serveer de dressing apart of vermeng deze met de gemengde salade.