Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep:

  • komkommer 500 g
  • appel, granny smith 1 stuks
  • water 3 dl
  • muntblaadjes 5 g
  • gin 25 g
  • limoensap 20 g
  • zout 1.5 g
  • witte peper 0.1 g

Opmaak:

  • mini komkommer 5 st
  • mint 10 takjes
  • zwarte peper
  1. Soep:

    Snijd de komkommers en de appel in stukken (niet schillen).
    Breng het water aan de kook en voeg de groentebouillon toe.
    Laat de bouillon afkoelen.
    Pureer de komkommer samen met de appel, koude bouillon, munt, gin, limoensap, zout en peper.
    Passeer de soep door een zeef.
    Serveer de cocktail koud.
  2. Opmaak:

    Schenk de “Minty cucumber” in glaasjes.
    Garneer met in zessen gesneden minikomkommer en topje mint met lange steel.
+