Ingrediënten
Hertenfilet met geroosterde savooien kool en morillesaus (op basis van gebonden kalfsjus)
Hert
Kool

Uien
Aardappelmousseline

Morillesaus

Opmaak
Hert
-
hertenfilet 900.0 g
-
zout en peper
-
geklaarde boter 30.0 g
Kool
-
savooiekool, kleine 3.0 st
-
zonnebloemolie 30.0 g
-
zout en peper
Uien
-
Zoete uien 10.0 st
-
boter 30.0 g
Aardappelmousseline
-
zout en peper
-
volle melk 5.0 dl
-
roomboter 75.0 g
-
zout, peper en nootmuskaat
Morillesaus
-
sjalotjes, fijngesneden 15.0 g
-
boter 10.0 g
-
morilles geweekte, fijngesneden 15.0 g
-
rode port 0.3 dl
-
Madeira 0.3 dl
-
malaga wijn 1.5 dl
-
water 3.0 dl
Opmaak
-
baby kale 50.0 g
-
winterpostelein 1.0 bosje
This is the recipe