Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Steenbolk

  • Panco 50 g
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    65 g
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Steenbolkfilet 1 kg
  • zout en peper

Garnituur

  • water 14 dl
  • Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    40 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Maizena Express Blank 1kg
    Knorr Maizena Express Blank 1kg
    40 g
    Knorr Maizena Express Blank 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • aardappelblokjes geblancheerd 1.2 kg
  • gemengde groenten (broccoli, courgette, rode ui, paprika etc) 1.2 kg

Saus

  • Knorr Primerba Tuinkruiden 340g
    Knorr Primerba Tuinkruiden 340g
    20 g
    Knorr Primerba Tuinkruiden 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • boter 100 g
  • Knorr Hollandaise Saus Poeder 11L
    Knorr Hollandaise Saus Poeder 11L
    135 g
    Knorr Hollandaise Saus Poeder 11L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 1 dl

Bereiding

  1. Steenbolk

    Meng de panco met de Currypuree in de magimix. Smeer de bakplaat in met Phase, bestrooi met zout en peper en leg de filets op elkaar op de bakplaat. Bestrijk de bovenkant met de Phase en strooi er de currypanco overheen. Gaar de vis in de hete luchtoven van 160°C, 8 à 10 min. of tot een kern van 75°C.
  2. Garnituur

    Breng het water met de Phase en de Groentebouillon aan de kook, stoof hierin de aardappel en groenteblokjes en bind af met de maïzena.
  3. Saus

    Breng het water met deBlue BandClassique aan de kook. Zet het vuur laag en voeg al roerend de Hollandaise Saus toe met een garde. Laat 5 min. zachtjes koken, voeg de tuinkruiden toe, haal de pan van het vuur en roer er de boter door
  4. Opmaak

    Serveer de gegratineerde steenbolk met de groenten en saus.