Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Steenbolk

Garnituur

Saus

  1. Steenbolk

    Meng de panco met de Currypuree in de magimix.
    Smeer de bakplaat in met Phase, bestrooi met zout en peper en leg de filets op elkaar op de bakplaat.
    Bestrijk de bovenkant met de Phase en strooi er de currypanco overheen.
    Gaar de vis in de hete luchtoven van 160°C, 8 à 10 min. of tot een kern van 75°C.
  2. Garnituur

    Breng het water met de Phase en de Groentebouillon aan de kook, stoof hierin de aardappel en groenteblokjes en bind af met de maïzena.
  3. Saus

    Breng het water met deBlue BandClassique aan de kook. Zet het vuur laag en voeg al roerend de Hollandaise Saus toe met een garde. Laat 5 min. zachtjes koken, voeg de tuinkruiden toe, haal de pan van het vuur en roer er de boter door
  4. Opmaak

    Serveer de gegratineerde steenbolk met de groenten en saus.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan