Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Groenten:

  • courgette 3 st
  • zout en peper
  • tuinboontjes, gedopte 200 g
  • doperwten, gedopte 200 g

Opmaak:

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • BlinQ cress 1 bakje
  • affilla cress 1 bakje
  • gepekelde eidooier (M.E.P recept) 1 stuks

Bereiding

  1. Groenten:

    Snijd de courgettes superdun op de mandoline. Rooster de plakjes op de planca of in een droge koekenpan. En kruid ze met zout en peper. Blancheer de doperwten en de tuinboontjes kort.
  2. Opmaak:

    Verdeel de courgette dakpansgewijs over de borden. Maak de doperwten en de tuinboontjes aan met de vinaigrette. Verdeel de groenten over de courgette. Garneer met de cress soorten en rasp er wat gepekelde eidooier over.