Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Garnituur

  • tomatenflakes, gedroogd 40.0 g
  • komkommer, mini 5.0 stuks

Opmaak

  • zwarte peper 1.0 g
  • olijven 60.0 st

Warm of koud te serveren, met alcohol of virgin. Top soepje voor een receptie of streetfood event.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. 
    • Voeg de tomatenpuree toe en kook de soep gedurende 7 mninuten rustig door. 
    • Breng de soepcocktail op smaak met de worcestershire saus, citroensap, tabasco en de vodka.
  2. Garnituur

    • Wrijf de gedroogde tomatenflakes door een fijne zeef. 
    • Maak de randjes van de glazen nat met wat citroensap en druk ze in het tomatenpoeder. 
    • Snijd mini komkommer in vieren.
  3. Opmaak

    • Giet de soep in de glazen en serveer de soepcocktail met wat olijven en zwarte peper en een takje bleekselderij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu