Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • tomatenpuree 60 g
  • Worcestersaus 6 g
  • citroen (sap) 5 g
  • tabasco 1 g
  • vodka 60 g

Garnituur

  • tomatenflakes, gedroogd 40 g
  • komkommer, mini 5 stuks

Opmaak

  • zwarte peper 1 g
  • olijven 60 st
  1. Bereiding

    Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de tomatenpuree toe en kook de soep gedurende 7 mninuten rustig door. Breng de soepcocktail op smaak met de worcestershire saus, citroensap, tabasco en de vodka.
  2. Garnituur

    Wrijf de gedroogde tomatenflakes door een fijne zeef. Maak de randjes van de glazen nat met wat citroensap en druk ze in het tomatenpoeder. Snijd mini komkommer in vieren.
  3. Opmaak

    Giet de soep in de glazen en serveer de soepcocktail met wat olijven en zwarte peper en een takje bleekselderij.
+