Menu
Punten

Met Trends a la Carte ontvang je oplossingen om het maximale uit je tijd te halen en krijg je tips & tricks om de verwachtingen van jouw gasten te overtreffen. Ontdek de komende tijd inspiratie voor 3 belangrijke uitdagingen in jouw keuken:

Tijd besparen

Tijd besparen

De druk neemt toe, echter is er tegelijk een groot tekort aan opgeleide chefs. Hoe zorg je voor snelheid en kwaliteit, terwijl je de gasten blijft verrassen? Haal het maximale uit je tijd. Lees meer.

Vegetarisch – veganistisch  

Vegetarisch – veganistisch  

Je gasten kiezen steeds vaker voor vegetarische of plantaardige gerechten. Heb je genoeg verrassende opties op het menu? Meer variatie in groenten, kruiden, smaken en duurzame ingrediënten zijn geliefd en worden steeds belangrijker. Voor inspiratie en vega-variatie. Lees meer.

Gluten- en lactosevrij  

Gluten- en lactosevrij  

Als chef krijg je steeds vaker het verzoek rekening te houden met voedselallergieën. Met name gluten- en lactoseallergieën komen steeds vaker voor. Welke alternatieve gerechten kun jij je gasten voorschotelen en heb je kwalitatieve vervangende ingrediënten klaarstaan in je mise-en-place? Lees meer.

00:00

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips en trends!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu