Menu
Punten

Wil je als Food Professional niets missen over de foodtrends van nu en morgen?    ​

De klassieke en moderne keuken staan dichterbij elkaar dan je denkt! En dat is precies waarom ze ​in de nieuwste editie van het Trends à la Carte magazine gecombineerd zijn tot één thema.  

Inspiratie gegarandeerd met 68 pagina’s vol met foodtrends, tips en tricks, verrassende recepten en ​mooie ondernemersverhalen. Genoeg reden dus om nu, gratis en vrijblijvend, jouw Trends à la Carte magazine hier aan te vragen. ​

Wees er wel snel bij, want op = op!

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt
  • Maximaal 1 magazine per adres
  • Alleen levering op Nederlandse Foodservice adressen
  • Je ontvangt het magazine na goedkeuring binnen 3 weken op het opgegeven adres

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Je gegevens
Bedrijf waarin je werkt
Vul jouw bedrijfsnaam in en selecteer uit de zoekresultaten om overige gegevens automatisch in te laten vullen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu