Menu
Punten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, voor onze gasten – maar ook zeker voor ons, als chefs. Je wilt natuurlijk het liefst zo min mogelijk weggooien, maar hoe pak je dat aan? Hieronder 6 recepten met tips om voedselverspilling tegen te gaan – en zo je marge te verhogen. 
Zeebaars met pastinaak en hollandaise

Zeebaars met pastinaak en hollandaise

De pastinaak wordt in dit recept maar liefst op drie manieren bereid, dus niks ervan wordt weggegooid. 

Bekijk hier het recept.

 

Aardpeer met coquilles, boerenkool en beurre blanc

Aardpeer met coquilles, boerenkool en beurre blanc

Van de boerenkool wordt niet alleen crème gemaakt, maar ook olie. Heb je dan nog boerenkool over? Verwerk het in de mayonnaise. 

Bekijk hier het recept.

Hertensukade met winterwortels en schillenchips

Hertensukade met winterwortels en schillenchips

Als je de schillen van de winterwortels frituurt, is het een prachtig krokant garnituur.

Bekijk hier het recept.

Toscaanse broodsalade

Toscaanse broodsalade

Verwerk de resten oud brood in deze salade door het krokant te bakken voor het zacht te laten worden. 

Bekijk hier het recept.

Pompoen risotto met gebakken paddenstoelen (delivery)

Pompoen risotto met gebakken paddenstoelen (delivery)

Heb je stukken pompoen over van een eerder gerecht? De afsnijdsels van de pompoenen kun je geweldig verwerken in deze risotto. 

Bekijk hier het recept.

Koolrabi met tonijn, avocado, groene appel en lavas

Koolrabi met tonijn, avocado, groene appel en lavas

Alles van de appel wordt gebruikt, alleen de klokhuizen van de appels worden niet meegeperst voor de jus.

Bekijk hier het recept.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu