Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Zeebaars

  • zeebaarsfilet 800 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper

Pastinaken

  • Pastinaak 1 kg

Saus

  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L
    2.5 dl
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnalen

  • Hollandse garnalen 100 g
  • bieslook, fijngesneden 2 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 g
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Zeebaars

    Kruid de zeebaarsfilet met zout en peper en bak deze in de Phase.

  2. Pastinaken

    Schil de pastinaken en rooster een gedeelte ervan in de oven. Snijd een gedeelte in dunne plakken en frituur deze krokant. En maak van de rest een gladde puree.

  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.

  4. Garnalen

    Meng de garnalen met de bieslook en de citrus vinaigrette.

  5. Opmaak

    Leg de zeebaars op het bord en spuit de pastinaakpuree erbij. Verdeel de oven geroosterde en de krokante pastinaak erbij Maak af met de garnalen en de Hollandaise.