Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zeebaars

  • zeebaarsfilet 800 g
  • zout en peper

Pastinaak

  • Pastinaak 1 kg

Beurre blanc

  • witte wijn 2 dl
  • sjalotjes, fijngesneden 80 g
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 1.5 dl
  • koude boter 60 g

Garnalen

  • olijfolie
  • bieslook, fijngesneden 2 g
  • Hollandse garnalen 100 g
  1. Zeebaars

    Kruid de zeebaarsfilet met zout en peper en bak deze in de Phase.
  2. Pastinaak

    Schil de pastinaken en rooster een gedeelte ervan in de oven. Snijd een gedeelte in dunne plakken en frituur deze krokant. En maak van de rest een gladde puree.
  3. Beurre blanc

    Breng de witte wijn samen met de fijngesneden sjalotjes aan de kook. Voor de room toe en reduceer het geheel tot 2 dl. Voeg de blokjes koude boter toe en breng op smaak met de visbouillon.
  4. Garnalen

    Meng de garnalen met de bieslook en wat olijfolie.

  5. Opmaak

    Leg de zeebaars op het bord en spuit de pastinaakpuree erbij. Verdeel de oven geroosterde en de krokante pastinaak erbij Maak af met de garnalen en de beurre blanc.