Inspiratie voor de feestdagen
Of je nu als chef in een restaurant of in de zorg werkt, de feestdagen blijven een bijzonder moment waarop je je gasten wilt verrassen. Ze verwachten gerechten die niet alleen speciaal zijn, maar ook buiten hun eigen kookkunsten vallen.
Hieronder vind je een selectie van gerechten die niet alleen visueel indrukwekkend zijn en geweldig smaken, maar die jou als chef ook helpen om efficiënter te werken tijdens deze drukke periode waarbij personeelstekort een grote rol speelt.
-
5x tips voor de feestdagen 2023
Chef Edwin van Gent heeft voor jou 5 tips op een rij gezet!
-
Truffelhoning tijm saus
Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.
-
Aardappeltruffel soepamuse met Parmezaans kaasschuim
-
Short rib met polenta en geroosterde snijbiet, bospeen en zilveruitjes
Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer ...
-
Aardpeer met coquilles, boerenkool en beurre blanc
Hoe creatief je met boerenkool kunt zijn zie je wel in dit recept terug o.a. als olie voor in de beurre blanc en als mayonaise.
-
Hertenfilet met geroosterde kool en aardappelwafels en olijvenjus
De kool in dit recept wordt in zijn geheel in de oven geroosterd. Dit zorgt voor een mooie garing en een intense smaak.
-
Pompoenrisotto met palmkool en beukenzwammen
Smeuige pompoen risotto met krokante 'armeluis parmezaan". Met Trends a la carte magazine inspireren we jou het hele jaar door.
-
Ceviche van coquilles met groene appel, koriander en citrus
Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog meer...
-
Geroosterde ui met gerookte kaas crème, vegetarische spekjes en mosterdsla
Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog mee...
-
Tartelette met oesterzwammen, aardpeer en zwarte knoflook
De oesterzwammen zien er in dit gerecht een beetje uit als de herkenbare structuur van ‘pulled pork”. Dit krijg je door ze te b...
-
Vegetarische schnitzel met geroosterde kool, beukenzwam tempura en zwarte knoflook
Zwarte knoflook wordt geproduceerd door een gewone witte knoflookbol gedurende enkele weken zorgvuldig gecontroleerd te verw...
-
Mole met chocolade
Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mis...
-
Koolrabi met tonijn, avocado, groene appel en lavas
Voor dit gerecht lieten wij ons inspireren door Chef Merijn van Berlo van restaurant Choux in Amsterdam.
-
Tartelette met hazenpeper en zoet zuur van beukenzwammetjes
De ‘tartelette’ is weer helemaal terug van weggeweest. Deze variant is bedoeld als hoofdgerecht, maar kan natuurlijk ook als am...
Jouw grossier verkoopt de producten aan jou onder de voorwaarden die jij met je grossier hebt afgesproken. De prijzen die genoemd zijn in de Unilever Food Solutions webshop zijn een indicatie van de mogelijke prijs die je betaalt bij jouw grossier. De daadwerkelijke prijs die je betaalt is volgens de afspraken die je hebt met je grossier, en kan dus zowel lager als hoger zijn.Wil je meer informatie over jouw grossier, neem dan contact met ons op.
Ja, ik wil nog eenvoudiger bestellen!
Laat je bestelling rechtstreeks leveren via jouw geselecteerde grossier. We zetten de voordelen voor je op een rij:
Bestel jouw favoriete producten in de UFS webshop
Wij sturen jouw winkelmandje rechtstreeks naar de webshop van je grossier
Krijg direct inzicht in de beschikbaarheid en de prijzen van je grossier
Ondertussen spaar je gewoon door voor gratis Cook & Save cadeaus
Je krijgt jouw bestelling zoals gebruikelijk uitgeleverd door geselecteerde grossier en je vindt deze terug onder jouw bestelhistorie.
Gerelateerde producten
Product toegevoegd aan lijst
Het lukte niet om het product aan de lijst toe te voegen
Product verwijderd uit lijst
Het lukte niet om het product uit de lijst te verwijderen
Word lid van Chef’s Exclusive!
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save