Menu
Punten

"Zonder goede fonds valt er niets te ondernemen" zei Auguste Escoffier, grondlegger van de klassiek Franse keuken, in het begin van de twintigste eeuw. Vraag een chef nu – zo’n 100 jaar later – naar het geheim van een onweerstaanbare saus en die zal hetzelfde antwoorden. Elke lekkere saus begint met een uitstekende demi-glace of fond.

Zonder goede fonds valt er niets te ondernemen

De basis voor alle sauzen is dan wel onveranderd gebleven, de meeste keukens zijn dat niet. Als chef moet je met een steeds kleiner team voldoen aan steeds hogere verwachtingen van je gasten. Wil jij niet inleveren op de kwaliteit en creativiteit van je gerechten? Werk dan slimmer met de nieuwe Knorr Authentieke Demi-Glace en Fonds. Met die premium demi-glace, kalfsfond en kippenfond maak je dezelfde smakelijke sauzen als altijd, maar dan sneller

Receptenboek

Receptenboek

Laat je door de 11 gerechten in dit receptenboek inspireren om je creativiteit te behouden en te koken met authenticiteit. Maak dezelfde klassieke saus met de werkwijze van nu.

Download nu het receptenboek
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu