Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

“Het geheim van een goede burger zit voor mij in de perfecte ingrediënten: lekker brood, goed vlees en lekkere kaas om een eenvoudige cheeseburger te maken. Zelfs als je wilt innoveren is dit je basis.” - Chef Felipe, Holy Burger, Sao Paulo

Chefs van over de hele wereld delen hun tips voor een nieuwe benadering van de klassiekers in de keuken. Of het nu gaat om de ketchup of om de mayo, de brie of de Padano, hoe combineer je alle ingrediënten tot een geweldige burger met een eigen signatuur? We vroegen onze chefs naar een aantal tips om jou te inspireren.

“Zorg ervoor dat elk afzonderlijk ingrediënt op zich van de hoogste kwaliteit is.”

“Zorg ervoor dat elk afzonderlijk ingrediënt op zich van de hoogste kwaliteit is.”

- Chef Eddie, Proper West, New York City

Een geweldig gerecht begint bij geweldige ingrediënten. Dat is de reden dat wij onze mayo bereiden met natuurlijke, echte ingrediënten. Onze rijke en romige mayo helpt je de lekkerste gerechten te bereiden.

“Gasten willen meer dan alleen lekker eten, ze willen een ervaring die ze samen delen.”

“Gasten willen meer dan alleen lekker eten, ze willen een ervaring die ze samen delen.”

- Chef Rodrigo, Luz Camera Burger, Sao Paulo

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?