Menu
Punten

Ontstaan in een delicatessezaak in New York en sinds 2014 verkrijgbaar in Nederland: Hellmann’s REAL Mayonaise. Inmiddels is het Hellmann’s assortiment flink uitgebreid met onder andere Ketchup en Aioli, Saladedressings en Vinaigrettes en Sandwich Sauzen en Sandwich Delight om heerlijke sandwiches mee te maken.

(Basis voor) sauzen

(Basis voor) sauzen

Naast de perfecte begeleider bij friet, burgers en al je snacks is Hellmann’s de ideale basis om je eigen kruiden  en smaakmakers aan toe te voegen. Hiermee geef je een persoonlijke twist aan jouw sauzen. Verkrijgbaar in emmers voor grootverbruik, knijpflessen en portieverpakkingen.

Bekijk hier ons sauzen assortiment

Salades

Salades

Kant-en-klare, vloeibare dressings of vinaigrettes gemaakt van kwalitatieve ingrediënten en verkrijgbaar in verpakkingen voor grootverbruik. Gebruiksklaar of om zelf een creatieve twist te geven aan salades, rauwkost of als smaakvolle aanvulling bij gerechten.

Bekijk hier onze dressings

Sandwiches

Sandwiches

Hellmann's Sandwich Sauzen hebben een rijke en smeuïge structuur en zijn samengesteld op basis van groenten. Dankzij de rijke smaak is deze saus ideaal voor broodjes, panini’s, wraps en burgers. Of probeer eens Sandwich Delight als basis: zuivelspreads die gemakkelijk smeerbaar zijn.

Bekijk hier ons sandwich delight assortiment