Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Burger

  • verse zalmfilet 1.2 kg
  • bieslook 10 g
  • roze peperkorrels 10 g

Saus

  • groene kruiden 10 g
  • augurk 10 g
  • uien 5 g
  • kappertjes 3 g
  • mosterd 3 g
  • Hellmann’s Real Mayonaise Pot
    Hellmann’s Real Mayonaise Pot
    120 g
    Hellmann’s Real Mayonaise Pot is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper

Salade

  • zeekraal 100 g
  • granny smith appel 2 st
  • alfalfa 50 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • hamburgerbroodjes 10 stuks
  • kervel 10 takjes
  • viooltjes, eetbaar 10 st

Bereiding

  1. Burger

    Snijd of draai de zalmfilet in een gehaktmolen fijn. Snijd de bieslook fijn en meng deze samen met wat roze peper door de zalm. Vorm tien hamburgers en bak deze. Bak de hamburgers om en om en zorg dat de burgers van binnen rose blijven.
  2. Saus

    Snijd de kruiden, augurk, ui en de kappertjes fijn en meng deze met de mayonaise. Breng op smaak met de mosterd en eventueel wat zout en peper.
  3. Salade

    Maak de zeekraal schoon en snijd de appel in julienne. Meng de zeekraal en de appeljulienne met de alfalfa en de vinaigrette.
  4. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en grill ze aan beide kanten. Verdeel de salade samen met de zalmburgers over de broodjes. Garneer met wat kervel en een viooltje en serveer met het broodkapje en de remouladesaus.