Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

rookworst

Broodje

  • bunbroodjes 10 stuks
  • tauge 100 g
  • radijs 10 g
  • lente uitjes 10 st
  • zoet zure mini komkommer* 10 stuks
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • koriander 10 takjes
  • sesamzaad 1 g

Opmaak

  • Hoi sin saus met ketchup* 150 g
  1. rookworst

    Verwarm de worsten in de verpakking. Haal de worsten uit de verpakking. Bak de worsten in wat Phase rondom bruin op de bakplaat of pan.
  2. Broodje

    Stoom de bunbroodjes ca. 6 minuten in de oven. Maak de taugé schoon, snijd de radijs in plakjes en de lente ui in reepjes. Verdeel de gebakken rookworsten over de broodjes en beleg ze met de komkommer, lente ui, en radijs. Maak af met wat vinaigrette, garneer met wat koriander en de sesamzaadjes.
  3. Opmaak

    Serveer ze met de Chinese ketchup. * zie recept
+