Menu
Punten

Tot voorkort was bladgroente het belangrijkste ingrediënt van een salade, tegenwoordig is dat allang niet meer zo. Salades, en dan vooral maaltijdsalades, bevatten steeds meer ingrediënten. De vinaigrette maakt van een salade een geheel. De Hellmann’s Vinaigrettes zijn hier perfect voor. We geven je 4 redenen waarom de nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s zo goed bij de moderne (maaltijd)salade passen.
1. Ze geven je salade een unieke en spannende boost

1. Ze geven je salade een unieke en spannende boost

De Hellmann’s Vinaigrettes geven een spannende boost aan een salade door de unieke smaakcombinaties. De vinaigrettes bestaan uit twee smaken, die zorgen voor balans en variatie. Een vinaigrette met alleen aardbei is bijvoorbeeld niet zo spannend. Maar als je er tomaat aan toevoegt, krijg je een totaal andere smaakbeleving.

2. Ze voegen écht smaak toe aan (maaltijd)salades

2. Ze voegen écht smaak toe aan (maaltijd)salades

Appel met avocado en tomaat met aardbei. Het zijn combinaties die niet voor de hand liggen, maar in de praktijk heel goed samen gaan. Er is goed gekeken naar de smaakcombinaties. Doordat de vinaigrettes uit groente en fruit bestaan voegen ze meer complexiteit en diepgang in smaak toe, aan bijvoorbeeld maaltijdsalades met granen.

3. Ze mengen uitstekend met granen en noten

3. Ze mengen uitstekend met granen en noten

Dunne vinaigrettes zakken meestal direct naar de bodem wanneer er zwaardere ingrediënten, zoals granen en noten worden toegevoegd. De Hellmann’s Vinaigrettes zijn dikker van structuur. Hierdoor mengen ze goed en zakken ze niet naar de bodem. Dankzij de smaakcombinaties geven ze een salade een unieke twist en passen ze perfect bij granen zoals quinoa, couscous, bulgur en rode rijst.

4. Vegan

4. Vegan

Steeds meer mensen kiezen ervoor (vaker) plantaardig te eten. Daarom zijn alle nieuwe vinaigrettes van Hellmann’s geschikt voor een veganistisch dieet. Zo kan elke gast genieten van een vegan maaltijdsalade met een heerlijke en smaakvolle vinaigrette.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu