Menu
Punten

De nieuwe Hellmann’s Vinaigrettes zijn modern en eigentijds. De combinatie van groenten en fruit geeft een fijne twist aan (maaltijd)salades. Maar met welke ingrediënten kun je deze smaakvolle vinaigrettes dan het beste combineren voor jouw gasten? Laat je inspireren door de verschillende smaakcombinaties met de vier Hellmann’s Vinaigrettes.
Hellmann’s Vinaigrette Appel Avocado

Hellmann’s Vinaigrette Appel Avocado

Door de zachte smaak van onder andere avocado en de wat zuurdere smaak van de appel is deze vinaigrette goed te combineren met wat stevigere en uitgesproken ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan walnoten, zoete aardappel, pompoen of zwarte bonen. Wil je nog iets fris toevoegen aan de salade, voeg dan tomaten toe. Dit keer niet voor een vegetarische variant gaan? Kreeft geeft een extra dimensie aan de salade.

Hellmann’s Vinaigrette Citrus Gember

Hellmann’s Vinaigrette Citrus Gember

De Hellmann’s Vinaigrette Citrus Gember leent zich goed voor moderne Aziatisch geïnspireerde gerechten. De ingrediënten die hier goed bij passen? Grapefruit, mango of komkommer zijn een ideale toevoeging. Wil je vlees of vis toevoegen, ga dan voor schaaldieren. Die passen goed bij de frisse smaak van de citrus.

Hellmann’s Vinaigrette Ananas Kokos

Hellmann’s Vinaigrette Ananas Kokos

De Hellmann’s Vinaigrette Ananas Kokos is wat zachter van smaak en brengt jouw gasten naar de zon. Dit maakt de vinaigrette ideaal voor salades met onder andere radijs, komkommer of avocado. Schaaldieren of kip maken de salade compleet. Toch liever een vegetarische optie aanbieden? Voeg dan rijst toe om zo een complete maaltijdsalade op tafel te zetten. 

Hellmann’s Vinaigrette Tomaat Aardbei

Hellmann’s Vinaigrette Tomaat Aardbei

De combinatie van tomaat en aardbei neemt je gast mee naar de Middellandse Zee. De vinaigrette is goed te combineren met olijven, courgette, rabarber, basilicum of kersen. Serveer de maaltijdsalade volledig vegetarisch en voeg halloumi toe voor een extra bite. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu