Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • uien 2 st
  • geklaarde boter
  • Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    5 dl
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zuurkool, gekookt 500 g
  • augurk 3 st

Saus

  • piccalilly
  • Hellmann's Real 5 L 100 g

Opmaak

  • Hellmann's Real 5 L
  • Surinaamse broodjes 10 st

Bereiding

  1. Garnituur

    Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Zet de uienringen aan in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Blus het geheel af met de balsamico vinaigrette en stoof ze gedurende ca. 20 minuten. Grill de rookworsten. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
  2. Saus

    Doe de piccalilly samen met mayonaise in de blender en pureer het geheel.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de gekarameliseerde uitjes, augurk en de piccalilly mayonaise.