Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Garnituur

  • uien 2 st
  • zuurkool, gekookt 500 g
  • augurk 3 st

Saus

  • piccalilly
  • Hellmann's Real 5 L 100 g

Opmaak

  • Hellmann's Real 5 L
  • Surinaamse broodjes 10 st
  1. Garnituur

    Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Zet de uienringen aan in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Blus het geheel af met de balsamico vinaigrette en stoof ze gedurende ca. 20 minuten. Grill de rookworsten. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
  2. Saus

    Doe de piccalilly samen met mayonaise in de blender en pureer het geheel.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de gekarameliseerde uitjes, augurk en de piccalilly mayonaise.
+