Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

Saus

  • piccalilly
  • Hellmann's Real 5 L 100.0 g

Opmaak

  • Hellmann's Real 5 L
  • Surinaamse broodjes 10.0 st

Bereiding

  1. Garnituur

    Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen.Zet de uienringen aan in watboter en kruid ze met zout en peper.Blus het geheel af met de balsamico vinaigrette en stoof ze gedurende ca. 20 minuten.Grill de rookworsten.Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
  2. Saus

    Doe de piccalilly samen met mayonaise in de blender en pureer het geheel.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst.Maak de hotdog af met de gekarameliseerde uitjes, augurk en de piccalilly mayonaise.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu