Personen
Pasteitje van Noordzeevis
Ragout:
 
			    
			    
			    
			   Aardappelpuree:
 
			   Opmaak:
Ragout:
- 
								
                                
								
                                
								
                                water 7.5 l
- 
								
                                
								
                                
								
                                witte wijn, droog 2.5 l
- 
								
                                
								
                                
								
                                kookroom 7.5 l
- 
								
                                
								
                                
								
                                citroensap
- 
								
                                
								
                                
								
                                Parijse champignons, in vieren gesneden 3.75 kg
- 
								
                                
								
                                
								
                                scholfilet zonder vel , in stukken 2.0 kg
- 
								
                                
								
                                
								
                                kabeljauw, in stukken 2.0 kg
- 
								
                                
								
                                
								
                                wijtingfilet, in stukken 2.0 kg
- 
								
                                
								
                                
								
                                mosselvlees gekookt, uit de schelp 2.0 kg
Aardappelpuree:
- 
								
                                
								
                                
								
                                water (voor puree) 10.0 l
- 
								
                                
								
                                
								
                                boter 500.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                peper witte, gemalen
- 
								
                                
								
                                
								
                                verse nootmuskaat
Opmaak:
- 
								
                                
								
                                
								
                                Pasteitjes 50.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                Hollandse garnalen 500.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                peterselie, gehakt 100.0 g
This is the recipe
 
                 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    