Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Ragout:

Aardappelpuree:

Opmaak:

  • Pasteitjes 50 st
  • Hollandse garnalen 500 g
  • peterselie, gehakt 100 g
  1. Ragout:

    Breng het water en de witte wijn aan de kook en voeg de Visfond toe.
    Bind met de Roux tot de gewenste dikte en voeg de Blue Band toe, breng verder op smaak met Geconcentreerde Visbouillon, de 3 Peperspuree en citroensap.
    Kook de champignons in water met wat citroen, giet af en voeg toe aan de bereiding.
    Stoom de vis en mosselen op 70°C en voeg deze bij de ragout.
  2. Aardappelpuree:

    Breng het water aan de kook en voeg van het vuur de Aardappelpuree toe.
    Werk deze verder af met Blue Band en boter. Breng verder op smaak met nootmuskaat, peper en wat visbouillon.
  3. Opmaak:

    Verwarm de pasteitjes, vul deze met de ragout, bestrooi de ragout met de grijze garnalen en de peterselie.
    Dit serveren we als hapje of snack. Laten we het pasteitje weg, en serveren het als ragout, met de aardappelpuree en worteltjes als hoofdgerecht.
+

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?