Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Groenten:

  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 500 g
  • gele courgette, grof gesneden 500 g
  • groene courgette, grof gesneden 500 g
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    50 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    50 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    50 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    15 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd

Gehaktballetjes:

  • gehakt 450 g
  • kerstomaatjes 500 g

Tomatenvinaigrette:

  • Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L
    150 ml
    Hellmann's Sjalot Rode Ui Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    250 g
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 340g
    Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 340g
    20 g
    Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    15 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Groenten:

    Meng de kikkererwten en de stukken courgette met de 50 gr Geconcentreerde Groentebouillon, paprika, knoflookpuree en de sambal.
  2. Gehaktballetjes:

    Maak van het gehakt soepballetjes van circa 20 gr en voeg deze bij de groentemix. Plaats het verkregen mengsel in een ovenschaal en bak deze op 180ºC circa 10 minuten. Voeg de kersttomaatjes toe en laat nog 5 minuten verder garen in de oven.
  3. Tomatenvinaigrette:

    Meng de Vinaigrette met de Tomatino, Primerba en de 20 gr Geconcentreerde Groentenbouillon.
  4. Opmaak:

    Dresseer de warme mix van groenten en balletjes op het bord en maak het geheel af met de tomatenvinaigrette. De tomatenvinaigrette kan zowel koud als warm. TIP! Je kan de kikkererwten ook vervangen door linzen voor extra vezels.