Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus:

Boerenkoolsaus:

  • uien 100.0 g
  • preiringen 150.0 g
  • boerenkool, diepvries 450.0 g
  • rozijnen 100.0 g

Rijst:


Boerenkool... Maar dan anders. In dit feestelijke recept combineer je deze klassieke najaarsgroente met het zoete van de rozijnen en het kruidige van de Knorr Primerba Curry.

...

Bereiding

  1. Saus:

    • Maak met een halve liter water en de Knorr Professional Klassiek Mosterdsoep een gladde saus.
    • Laat 5 minuten doorkoken.
  2. Boerenkoolsaus:

    • Snijd de ui in brunoise en fruit deze aan in een pan met iets olie. 
    • Doe hier de preiringetjes bij en fruit een minuut mee aan. 
    • Voeg de boerenkool toe. Was de rozijnen en voeg deze bij de saus. 
    • Doe de Knorr Primerba Curry bij de groenten. 
    • Voeg de mosterdsaus toe en meng dan alles rustig. 
    • Halveer de gehaktballetjes en maak deze op het laatst in de saus warm.
  3. Rijst:

    • Kook de Conimex Parboiled Rijst gaar en serveer met de boerenkoolsaus.
  4. Voedingswaarden per portie (460 gram)

    kcal 556,6 g 
    vet 22 g 
    verzadigd vet 8,2 g 
    koolhydraten 72,4 g 
    suiker 23,3 g 
    vezels 6,5 g 
    eiwit 22,4 g 
    zout 3,2 g * 

     *zonder het zelf toegevoegde zout
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu