Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bouillon:

  • Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L
    Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L
    20 g
    Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kruizemunt 0.25 bosje
  • Xanthaangom 5 g

Meloen:

  • meloen 0.5 st
  • oranje meloen 0.5 st

Garnituur:

  • iberico ham 10 plakken
  • soepstengels 10 st

Bereiding

  1. Bouillon:

    Breng een liter water aan de kook en voeg de runderbouillon toe. Voeg de munt aan de bouillon toe en laat deze even trekken. Passeer de bouillon en meng met een garde de xanthaangom door de bouillon.
  2. Meloen:

    Boor de meloen uit en verdeel de meloenbolletjes over de glazen

  3. Garnituur:

    Rol de ham om de soepstengels. Schenk de gelieerde bouillon op de meloenbolletjes in de glazen.
  4. Opmaak:

    Serveer de bouillon met de soepstengels en garneer met wat muntblaadjes.