Menu
Punten

Gebruik deze verzameling trainingsvideo's van UFS Academy, gemaakt in samenwerking met internationale culinaire school ICCA, om je personeel op weg te helpen 

Behandelde onderwerpen:  

1.	Mise en Place (4 video's, 15 minuten)

1. Mise en Place (4 video's, 15 minuten)

Mise-en-place betekent 'alles op de juiste plaats gereedzetten'. Als apparatuur en ingrediënten klaar staan, kan er efficiënter worden gewerkt. We nemen je mee door de principes en technieken achter mise-en-place.

Start Mise en Place

2.	Keuze van apparatuur en veilig gebruik (6 video's, 29 minuten)

2. Keuze van apparatuur en veilig gebruik (6 video's, 29 minuten)

Als je in een keuken werkt, moet je verschillende soorten apparatuur gebruiken, van messen tot grote machines. Als je weet wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken, zal elke dag vlotter verlopen. Volg deze cursus om meer te leren.

Start Keuze van apparatuur en veilig gebruik

3.	Belang van voedselveiligheid (6 video's, 24 minuten)

3. Belang van voedselveiligheid (6 video's, 24 minuten)

Goede hygiëne in de keuken is even belangrijk als lekker koken. Een aantal topkoks, waaronder Tim Stewart van La Petite Maison en Sarah Frederik von Gericke van 55 Tulbagh, nemen de basisprincipes met je door.

Start Belang van voedselveiligheid

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu