Menu
Punten

04:16

1. Gebruik van keukenapparatuur

Volg mee terwijl we verschillende apparatuur bespreken waar je mee gaat koken en die je gaat gebruiken in de keuken.

03:52

2. Mechanische apparatuur

Het soort apparatuur dat in de keuken wordt gebruikt, kan van invloed zijn op de consistentie van de gerechten en de snelheid waarmee ze worden bereid. Ontdek hoe sommige van deze apparatuur je kan helpen bij het koken.

04:46

3. Kwaliteit en kwantiteit van de ingrediënten

Ingrediënten op de juiste manier leren kiezen en gebruiken kan een keuken niet alleen geld besparen, maar ook gerechten aantrekkelijker maken voor je gasten. Volg mee terwijl we je door de technieken leiden om de kwaliteit en kwantiteit van ingrediënten te meten.

03:09

4. Voedselverwerkingsapparatuur

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van voedselverwerkingsapparatuur is dat de ingrediënten kunnen worden klaargemaakt voordat de service begint. Hier leer je enkele basisapparaten kennen en wat ze doen.

3:06

5. Apparatuur voor koudeketenopslag

Koudeketenopslag verwijst naar de apparatuur die wordt gebruikt om ingrediënten op een lage temperatuur te bewaren om ze langer houdbaar te maken. We behandelen de verschillende soorten koelketens en de voordelen die ze bieden.

2:59

6. Kookgerei

Er zijn tal van verschillende keukenhulpen die worden gebruikt voor allerlei activiteiten, van voorbereiden tot koken. Leer hoe sommige kunnen worden gebruikt tijdens het kookproces. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu