Menu
Punten

04:44

1. Wat is operationele efficiëntie

Operationele efficiëntie begint onderaan. In deze video bespreken drie chef-koks het belang van regelmatige training voor junior teamleden over hoe het keukenproductieschema werkt. Dit omvat leveringen, informatie over leveranciers en keukenafvalbeheer.

4:04

2. Menuontwikkeling

Is je menu aan een opfrisser toe? Het is belangrijk dat je menu spannend en aantrekkelijk is, maar niet zo uitgebreid dat er voedsel wordt verspild. In deze video leer je hoe je je menu kunt aanpassen, seizoensproducten kunt gebruiken en verspilling kunt inschatten zodat de keuken een hogere brutowinst kan genereren. 

3:45

3. Loonkosten verminderen

Chef-koks Ben Tish en Alex Hall geven hun tips over hoe je restaurantpersoneel moet inplannen zodat al de juiste vaardigheden elke shift zijn vertegenwoordigd. Plus ontdek waarom gesplitste shifts nuttig kunnen zijn en hoe je personeelsproblemen kunt aanpakken door je menu te verkleinen.

3:59

4. Dark kitchen

Nu maaltijdbezorgdiensten meer in trek zijn dan ooit, worden dark kitchens steeds populairder. In deze video delen chef-koks Ben Tish en Alex Hall tips over het consistent blijven in dark kitchens, inclusief een regelmatig trainingsschema voor het restaurant hebben en personeel nauwkeurige instructies geven die ze moeten opvolgen.

4:51

5. Afvalbeheer

Om kosten te besparen en meer winst te maken, moet je je inventaris goed in de gaten houden. In deze video verklappen drie professionele chef-koks je de beste tips over keukenafvalbeheer en de financiële voordelen die dat voor je restaurant kan hebben. 

6:14

6. Winstgevendheidsanalyse met behulp van ster/hond

De verkoop van verschillende gerechten analyseren helpt je met uitzoeken wat je klanten lekker vinden en verhoogt de brutowinst van de keuken. Je kunt er ook mee uitrekenen welke gerechten de beste marges hebben en welke wat minder opleveren. Bekijk deze video en kom meer te weten over analysemodel ster/hond en hoe je het kunt gebruiken om je menu te perfectioneren.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu