Menu
Punten

05:55

1. Keuken management

Het belang van processen en procedures in de keuken en waarom inkoop, voorraadbeheer en voedselveiligheid zo belangrijk zijn voor het succes van een keuken en de rol die zij spelen bij het beheersen van kosten en afval.

05:58

2. Ingrediënten beheren

Het ontwerpen van een slim menu is een van de beste manieren om de winst te maximaliseren. Maar de voordelen van een slim menu gaan verder dan alleen de winstmarges. Leer meer over de voordelen van effectief omgaan met ingrediënten door deze video te bekijken.

05:47

3. Ingrediënten kosteneffectief gebruiken

Als een menu eenmaal is ontworpen, zijn er nog meer dingen die kunnen worden gedaan om het meeste uit elk ingrediënt te halen. Hoe minder afval een keuken produceert, hoe kostenefficiënter deze kan zijn! In deze video leren we je meer.

04:02

4. Het belang van het ontvangen en juist bewaren van voedsel

TDeze video legt het belang uit van de procedures die nodig zijn om de ontvangst en opslag van voedsel te beheren, met behulp van voedselveiligheidsrichtlijnen om bederf te voorkomen en waarom we FIFO gebruiken.

02:39

5. Leveringen ontvangen

In deze video wordt uitgelegd hoe je leveranciers beheert, hoe je de risico's van producten bepaalt wanneer ze worden geleverd en hoe je ervoor zorgt dat ze voldoen aan de afgesproken eisen.

06:18

6. Opslag, Voedselveiligheid & FIFO

Leer hoe je producten op de juiste manier kunt bewaren om besmetting en bederf te voorkomen. Deze video legt de FIFO-methode uit om de meest verse producten achter de oude te plaatsen. Als je dit systeem niet volgt, kan het zijn dat je verse producten gebruikt die die dag zijn aangekomen, terwijl je de voorraad van gisteren over het hoofd ziet die mogelijk is bedorven.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu