Menu
Punten

Jaarlijks gooien we met elkaar ruim 1.3 miljard kilo voedsel weg. Dat is wereldwijd een derde van alles wat geproduceerd wordt. In de Nederlandse horeca loopt voedselverspilling zelfs op tot 50%. Unilever Food Solutions heeft het terugdringen van voedselverspilling hoog op de agenda staan. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Orbisk, een Nederlandse scale up die een  slimme voedselmonitor heeft ontwikkeld die je precies vertelt wat je wanneer weggooit. Dat doen ze door foto's te maken van voedsel voor je het in de kliko gooit en dit voedsel te wegen. Vervolgens ontvang je wekelijks een online rapport waarmee je de metingen eenvoudig in acties kunt omzetten.​
Orbisk proberen? Nu de eerste twee maanden gratis!

Orbisk proberen? Nu de eerste twee maanden gratis!

Wil je ook voedselverspilling terugdringen en tot 50% besparen met de Orbisk-voedselafvalmonitor op jouw locatie? Vraag dan hier meer informatie aan.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu