Menu
Punten

01:12

Inleiding

Maak kennis met foodfotograaf Remko Kraaijeveld en Chef Justin Niessen voor een masterclass over het perfectioneren van foodfotografie. Verbeter de belichting, de compositie en de styling, maar leer ook de snelle en handige bewerkingstechnieken kennen.

03:04

Natuurlijk licht vanaf de zijkant

Leer hoe je het daglicht kunt gebruiken om de best mogelijke beelden te maken door het aanpassen van hoeken, weerspiegelingen en compositie.

01:53

Natuurlijke belichting vanaf de achterkant

Leer hoe je jouw gerecht effectief kunt belichten en schaduwen kunt vermijden terwijl Remko je met behulp van achtergrondverlichting de beste fotohoeken laat zien.

03:30

Artificiële belichting

Begrijp hoe je LED-verlichting kunt gebruiken om natuurlijk ogende foto's te maken. Deze techniek zal je leren om het perfecte beeld vast te leggen, ongeacht hoe donker je omgeving ook is.

03:14

Compositie en hoeken

Ontvang tips van de pro's over de beste compositie en invalshoeken om jouw beelden voor social media te optimaliseren. Ook Remko's advies over de beste invalshoeken voor verschillende gerechten komt aan bod.

02:19

Styling met behulp van een donkere achtergrond

Leer hoe je gerechten kunt fotograferen en stylen met een donkere achtergrond, zonder de focus van jouw gerecht te verliezen. Remko deelt ook de 'half opgegeten stijl' samen met attributen en achtergronden om jouw gerecht te accentueren.

01:34

Styling met een lichte achtergrond

Remko bespreekt stylingelementen om je beelden te verbeteren en experimenteert met attributen om jouw foto te perfectioneren.

02:25

De laatste details

Deze video biedt je de beste hapklare tips voor gerecht fotografie, inclusief de laatste details en touch-ups.

04:01

Basis foto's bewerken met een smartphone

Van filters tot bewerkingstools, leer hoe je de Instagram-tools en bewerkingsapplicaties kunt gebruiken om jouw afbeelding te verbeteren en te perfectioneren voordat je deze deelt.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu