Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:16

Introductie en ingrediënten

Chef-kok Jishan Ferdous van Machiya deelt gerechten die zijn geïnspireerd op de eenvoudige Japanse thuisbereiding met traditionele ingrediënten en basissauzen. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:23

Yaki Udon deel 1 

Chef-kok Jishan Ferdous begint met Yaki Udon: een eenpansgerecht met noedels dat authentieke Japanse smaken aan een traditioneel roerbakgerecht toevoegt. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:14

Yaki Udon deel 2 

Chef Jishan Ferdous laat zien hoe je je Udon-noedels kunt combineren met traditionele sauzen, een kleurrijke dosis verse groenten en garneringen om het gerecht compleet te maken.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:27

Tonkatsu voorbereiden en bereiden

Leer hoe je Tonkatsu, gefrituurde biefstuk die wordt gebakken in panko-broodkruimels, kunt voorbereiden en bereiden.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:20

Tonkatsu op het bord

Chef-kok Jishan Ferdous laat zien hoe het bord met Tonkatsu wordt opgemaakt, van de begeleidende sauzen tot de zoete gemberdressing en de knapperige geraspte kool.  

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu