Menu
Punten

01:31

Een introductie

Leer dimsum bereiden met chef-kok Ken Wang van de Chinese Cricket Club. Hij geeft je zijn belangrijkste tips en technieken voor het rollen, vullen, opvouwen en koken van de perfecte dimsum. Daarnaast deelt hij zijn essentiële adviezen voor uitrusting, ingrediënten en must-have recepten. 

01:27

Dit heb je nodig in de keuken

Kijk mee met chef-kok Ken Wang die je zijn dimsum-keuken laat zien en zijn essentiële uitrusting voor het maken van authentieke dimsum. 

02:07

De belangrijkste tips voor de bereiding van dimsum

Chef-kok Ken Wang deelt de belangrijkste tips en technieken voor het maken van de perfecte dimsum, van de eerste stappen voor beginners tot het instellen van de juiste kooktemperatuur. 

03:16

Het maken van de perfecte wor tip-dumplings

Kijk naar deel één om te zien hoe de perfecte wor tip-dumpling wordt gemaakt, van het maken van het deeg en het rollen tot deegvel tot het vullen en opvouwen, inclusief essentiële tips. 

02:15

Het bereiden van de perfecte wor tip-dumplings

Kijk naar deel twee voor het bereiden van de perfecte wor tip-dumplings, met tips over bakken in de pan tot ze goudbruin en krokant zijn en tips over het bereiden van dumplings zonder een stoompan. 

03:42

Het bereiden van wonton-dumplings voor soep

Kom te weten hoe je wonton-dumplings voor soep moet rollen, vullen en opvouwen, met informatie over de verschillende wonton-stijlen in China.

03:14

Wonton-soep maken

De dumplings koken! Kijk hoe wonton-dumplings worden gekookt en op smaak worden gebracht om het klassieke Chinese gerecht wonton-soep te creëren. 

04:21

Het bereiden van shumai-dimsum

Kijk naar deel twee over het bereiden van shumai-dimsum. Ontdek hoe je ze kunt bereiden, met professionele tips om ervoor te zorgen dat je ze op een goede manier stoomt.  

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu