Menu
Punten

02:10

Een introductie

Leer hoe je authentiek Chinees streetfood kunt bereiden met chef Ning Ma van Mamalan uit Londen. Met haar goede tips leer je de geheimen van twee populaire Noord-Chinese gerechten: gebakken groenteballetjes en roergebakken garnalen en chilipepers. 

01:08

Dit heb je nodig in de keuken 

Bekijk hoe chef Ning Ma de opstelling en hulpmiddelen uit haar snelgroeiende restaurant in Beijing onthult. We onthullen de essentiële hulpmiddelen die worden gebruikt om in een westerse keuken authentieke gerechten te bereiden. 

01:14

Gefrituurde groenteballetjes (deel 1)

Chef Ning Ma vertelt welke ingrediënten worden gebruikt voor dit populaire streetfood: groenteballetjes. Van de basisingrediënten die je misschien al kent tot de geheime ingrediënten die het gerecht zijn smaak en authenticiteit geven. 

03:42

Gefrituurde groenteballetjes (deel 2)

Ga stap voor stap op in het proces tijdens deel twee, waarin je ziet hoe je de krokante groenteballetjes van Mamalan kunt maken. Leer de geheime tips, belangrijkste technieken en richtlijnen voor de perfecte presentatie op het bord en de bijgerechten. 

01:59

Roergebakken garnalen en chilipepers (deel 1)

Bekijk in deel één de inleiding over de ingrediënten voor roergebakken garnalen en chilipepers. Leer de variaties, de rol van sojasaus in de oosterse keuken en de invloed die elke variant heeft op het aroma en de consistentie van een gerecht.

03:57

Roergebakken garnalen en chilipepers (deel 2)

Treed in de voetsporen van chef Ning Ma tijdens deel twee, waarin je van begin tot eind door het bereidingsproces wordt geleid. Je krijgt adviezen over timing, snelheid en de final touch bij het presenteren op het bord. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu