Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:40

1. Voorbereiding van apparatuur 

Mise en place is het proces waarbij je alle ingrediënten en apparatuur voorbereidt vóór gebruik. Krijg inzicht in de voordelen van het voorbereiden van apparatuur en ingrediënten, en de best practices die je tijdens mise en place moet volgen.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:19

2. Keukenterminologie

Er is een uitgebreide lijst van termen die in de keuken worden gebruikt. We bekijken de meestgebruikte termen en wat ze betekenen.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

05:32

3. Voorbereiding voor het snijden van fruit en groenten

Voordat je groenten gaat bereiden, is voorbereidingswerk nodig om kwaliteit en consistentie over de hele lijn te garanderen. Leer de te volgen stappen om groenten en fruit op de juiste wijze voor te bereiden.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:07

4. Snijtechnieken

Voor veel gerechten moet je groenten in specifieke en uniforme vormen en maten snijden. We leggen je de belangrijkste technieken uit en waarvoor deze het meest geschikt zijn.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu