Menu
Punten

01:32

Over ICCA Dubai

Het International Centre for Culinary Arts - ICCA Dubai, opgericht in 2005, is een ultramodern en bekroond opleidingscentrum voor chefs dat een professionele en persoonlijke culinaire leerervaring biedt.

What does the ICCA do

Wat doet ICCA Dubai?

ICCA Dubai stoomt studenten klaar voor de industrie. Studenten van de opleiding lopen stage bij toonaangevende hotels in  de VAE en het Midden-Oosten regio en groeien uit tot succesvolle chef-koks, restaurant eigenaren, horeca managers, ondernemers, food stylisten en nog veel meer.

ICCA Dubai werkt sinds 2018 strategisch samen met Unilever Food Solutions om gratis online koksopleidingen te geven via de UFS Academy.

Wordt ICCA Dubai erkend door de industrie?

Ja! Aanbevolen in de 'Top 10 Culinaire Instituten in de Wereld', de programma's aangeboden op de ICCA Dubai zijn geaccrediteerd door de City & Guilds, Londen, erkend door de World Association of Chefs Societies (WorldChefs), en goedgekeurd door de Knowledge and Human Development Authority (KHDA), regering van Dubai, VAE.

ICCA Dubai is ook een trotse ontvanger van verschillende internationale en regionale prijzen, waaronder de 'International Centre of Excellence Award - Middle East 2016' en de prestigieuze City & Guilds Lion Award, 'International Centre of the Year Award 2016 - 2018', ook wel bekend als de Oscar van de Vaardigheden.

Wat biedt ICCA Dubai nog meer?

Als UFS Academy gebruiker, krijg je ook Gratis Toegang tot ICCA Live! Culinaire Online Webinars van wereldklasse, om de culinaire wereld online te verkennen en te ervaren

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu