Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • basilicum 40.0 g
  • koriander tak 40.0 g
  • rode chili, ringetjes 15.0 g
  • Sugarsnaps, geblancheerd 350.0 g
  • bosui, groen - jullienne 300.0 g
  • Rode uiringen 100.0 g
  • taugé 200.0 g

Door te eten met stokjes wordt over het algemeen een eerder verzadigingspunt bereikt waardoor je kleinere porties kunt serveren.

...

Bereiding

  1. Soep

    Bereid een liter kippenbouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Snijd het citroengras en limoenblad fijn, bak dit zonder te kleuren in een beetje olie.
    Voeg de gember, knoflook en de chilipeper toe en bak het geheel uit.
    Voeg vervolgens het limoensap, de kokosmelk, vissaus en de kippenbouillon toe.
    Breng het geheel aan de kook en pocheer hierin de ossenhaas.
    Kook ondertussen de rijstnoedels en snijd de paksoi grof.
    Haal de ossenhaas uit het vocht en snijd deze in dunne plakjes.
    Passeer de soep door een zeef.
  2. Opmaak

    Verdeel de noedels over de kommen en leg de plakjes ossenhaas erop. 
    Verdeel de rest van de groenten over de noedels en schep de soep erover.
    Maak af met blaadjes koriander en Thaise basilicum.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu