Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Hotdog

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie
  • sla, little gem 3 st
  • vleestomaten 3 st

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • bacon gebakken 20 plakken
  • Hellmann's Ketchup 430ml
    Hellmann's Ketchup 430ml
    100 g
    Hellmann's Ketchup 430ml is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Snijd de sla grof en de tomaten in stukjes.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel hierin de sla en tomaat. Leg daarop de gegrilde rookworst en de bacon en maak de hotdog af met de ketchup.