Lamstoof Madras (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry

  • zonnebloemolie 30 g
  • witte uien 250 g
  • rode paprika 250 g
  • aubergines 250 g
  • Lamspoulet, grof gesneden 1 kg
  • zout en peper
  • Knorr Patak Madras 1.1 l

Garnituur

  • basmati-rijst 350 g
  • kurkuma 2 g
  • sugar snaps 500 g

Opmaak

  • zoetzure groenten 150 g
  1. Curry

    Maak de uien schoon en snijd deze samen met de paprika en de aubergine in blokjes. Verhit de olie en smoor hierin de gesneden groenten samen met de knoflook zonder te kleuren. Kruid de lamspoulet met wat zout en peper en bak het vlees in wat olie bruin. Voeg de lamspoulet samen met de madras saus aan de groenten toe. Laat het geheel rustig aan de kook komen gaar het lamsvlees rustig gedurende 1,5 a 2 uur. Afhankelijk van het gaarheid van het lamsvlees.
  2. Garnituur

    Kook de rijst in water met wat kurkuma en zout tot deze gaar is. Maak de sugar snaps schoon en blancheer ze.
  3. Opmaak

    Verdeel de lamsstoof madras over de disposable bowls. Verpak de rijst, sugar snaps en het zoetzuur in aparte disposable bakjes.