Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

soep

  • chorizo 200 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 450 g

Opmaak

  • Chili flakes 1 g
  • koriander 10 takjes
  • zure room 200 g

Peppadews

  • peppadews 10 g
  • olijfolie 20 g
  • limoencress 1 bakje

Avocadodip

  • advocado 2 stuks
  • Knorr Professional Chilipuree 3 g
  • olijfolie
  • limoensap 30 g
  • zout en peper

Gerookte zalm

  • gerookte zalm 150 g
  • chips met zwarte peper 10 stuks
  • limoencress

Mosterd mayonaise

  • amora mosterd 50 g
  • limoensap
  • limoen zestes 2 g
  • paarse, gele oranje winterwortel, komkommer en witlof 200 g
  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Laat de tomatensoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken. Snijd de chorizoworst in blokjes en bak deze kort in een droge koekenpan. Spoel de kikkererwten af en voeg ze samen met de gebakken chorizo aan de soep toe.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de soepkommen en maak ze af met de zure room chili flakes en de koriander.
  3. Peppadews

    Doe de roomkaas in een spuitzakje en vul hiermee de peppadews. Leg ze in een beetje olijfolie met wat basilicumblaadjes.
  4. Avocadodip

    Maak de avocado’s schoon en snijd ze in achten. Blancheer de avocado’s in water met wat zout en een scheutje citroensap of azijn. Dompel de avocado in ijswater en laat deze vervolgens goed uitlekken. Pureer of prak de avocado met de rest van de ingrediënten.
  5. Gerookte zalm

    Doe de roomkaas in een spuitzakje en snijd de zalm in plakjes. Beleg de chips met de zalm en spuit hierop wat roomkaas. Garneer met de limoencress.
  6. Mosterd mayonaise

    Meng alle ingrediënten samen in een kom. Snijd de groenten in battonets (reepjes) en steek ze speels in de mosterdmayonaise.
  7. Opmaak

    Serveer alles samen op een plank.

+