Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

Opmaak

  • Chili flakes 1.0 g
  • koriander tak 10.0 takjes
  • zure room 200.0 g

Peppadews

  • roomkaas 250.0 g
  • peppadews 10.0 g
  • olijfolie 20.0 g
  • limoencress 1.0 bakje

Avocadodip

  • advocado 2.0 stuks
  • olijfolie
  • limoensap 30.0 g
  • zout en peper

Gerookte zalm

  • roomkaas
  • gerookte zalm 150.0 g
  • chips met zwarte peper 10.0 stuks
  • limoencress

Mosterd mayonaise

  • amora mosterd 50.0 g
  • limoensap
  • limoen zestes 2.0 g
  • paarse, gele oranje winterwortel, komkommer en witlof 200.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en-ervaringen.
Ontdek samen met ons 'swerelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. 
    • Laat de tomatensoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken. 
    • Snijd de chorizoworst in blokjes en bak deze kort in een droge koekenpan. 
    • Spoel de kikkererwten af en voeg ze samen met de gebakken chorizo aan de soep toe.
  2. Opmaak

    • Schep de soep in de soepkommen en maak ze af met de zure room chili flakes en de koriander.
  3. Peppadews

    • Doe de roomkaas in een spuitzakje en vul hiermee de peppadews.
    • Leg ze in een beetje olijfolie met wat basilicumblaadjes.
  4. Avocadodip

    • Maak de avocado’s schoon en snijd ze in achten.
    • Blancheer de avocado’s in water met wat zout en een scheutje citroensap of azijn.
    • Dompel de avocado in ijswater en laat deze vervolgens goed uitlekken.
    • Pureer of prak de avocado met de rest van de ingrediënten.
  5. Gerookte zalm

    • Doe de roomkaas in een spuitzakje en snijd de zalm in plakjes.
    • Beleg de chips met de zalm en spuit hierop wat roomkaas.
    • Garneer met de limoencress.
  6. Mosterd mayonaise

    • Meng alle ingrediënten samen in een kom.
    • Snijd de groenten in battonets (reepjes) en steek ze speels in de mosterdmayonaise.
  7. Opmaak

    • Serveer alles samen op een plank.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu