Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet zuur

  • suiker, fijn 100.0 g
  • saffraandraadjes 6.0 st
  • Knorr Professional Chilipuree 2.0 g
  • sjalotten 30.0 st

Tomaten

  • mosterdsla 100.0 g
  • veldsla 100.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Zoet zuur

    Kook de rijstazijn met de suiker, saffraan en de chilipeper.
    Maak ondertussen de sjalotjes schoon en halveer ze overdwars.
    Voeg de sjalotjes aan het zoetzuur toe en breng het geheel aan de kook.
    Haal de pan van de hittebron en laat de sjalotjes in het zoetzuur afkoelen.

  2. Tomaten

    Maak de tomaten schoon en snijd ze in stukken.
    Was de slasoorten en droog ze voorzichtig in de slacentrifuge.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden tomaat over de borden.
    Leg de zongedroogde kerstomaatjes erbij.
    Verdeel de slasoorten er speels over en maak de salade af met de balsamicovinaigrette.
    Garneer het geheel met de limoencress.
    Verrijk de salade eventueel met wat buffel mozzarella of schapenkaas.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu