Menu
Punten

“We hebben echt al van alles aangeschaft” vertelt Robin van Es (42) over zijn ervaring met het Cook & Save spaarprogramma. Van Efteling kaarten tot een messenset en een bluetooth speaker, van alles wordt besteld om het voor het personeel wat leuker te maken op de werkvloer. “Vooral de speaker wordt extreem veel gebruikt in onze keuken, met name tijdens het poetsen ’s avonds.”

Nobis

Robin is chefkok van Hotel Nobis, waar twee restaurants bij horen. “We hebben een truckstop, met ruimte voor ongeveer 200 vrachtwagens op de parkeerplaats, en een brasserie voor hotelgasten en mensen die iets langer willen tafelen.” In zijn keuken geeft hij leiding aan een team van 14 koks, iets dat hij al jaren met veel plezier doet.

Fanatieke spaarder

Robin vertelt dat hij al vanaf het begin van het programma actief aan het sparen is, eerst via de stickers op producten, later via de webshop. Sinds de komst van de app maakt hij ook daar gretig gebruik van. “Tijdens het bestellen op de site kwam ik eigenlijk niet onder de app uit,” vertelt hij. “In het begin was het scannen van de Cook & Save codes nog een lastig klusje, maar nadat ze de codes op de verpakkingen hebben aangepast, werkt dat al een stuk beter.”

Zo vader, zo zoon. De taal van Parkheuvel

Een welkom extraatje

Bij Robin op de werkvloer zijn meerdere Cook & Save cadeaus terug te vinden. Vooral de messen en bluetooth speaker zijn geliefd. Daarnaast hebben de messenset en cadeaukaarten éxtra toegevoegde waarde. “De messenset hebben we gegeven aan een leerling die geslaagd was voor zijn koksopleiding, en de cadeaukaarten worden vaak als extraatje gegeven aan iemand die invalt.” Dit laatste doen ze als bedankje. “Als je invalt terwijl je eigenlijk niet moest werken, verdien je ook wel een kleinigheidje” vertelt Robin. 

Volgens hem is het Cook & Save programma ook zeker een extra motivatie om in de UFS webshop te kopen. “In principe doe je precies hetzelfde als via je leverancier, maar dan met leuke extra’s!” Natuurlijk worden de producten die bij ons worden besteld ook gewoon via de leverancier uitgeleverd, maar daarbij spaar je ook nog mee voor mooie cadeaus.

Benieuwd naar Cook & Save?

Aanmelden voor Cook & Save is simpel en kan al binnen 1 minuut. Na je inschrijving krijg je nu tijdelijk 50 punten cadeau!

Zo wordt het sparen meteen wel héél aantrekkelijk!

 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu