Menu
Punten

Het piekmoment van grab & go ligt meestal buiten de reguliere ontbijt- en dinertijden. Kies daarom voor gerechten die geschikt zijn voor variabele eetmomenten. Daarnaast moeten ze gedurende langere tijd gezond en vers ogen, makkelijk mee te nemen zijn of op de kamer opgegeten kunnen worden. Wij zetten onze 5 meest favoriete gerechten voor je op een rij:

1.	Poké bowl

1. Poké bowl

Deze populaire bowl biedt een gevarieerde en kleurrijke maaltijd, die je koud eet. Nog een voordeel: je kunt de vinaigrette al door de rijst mengen. Scheelt bakjes en handelingen voor de gast. Klik hier voor receptinspiratie.

2. Buddha bowl

2. Buddha bowl

Ook de Buddha bowl is enorm in trek! Deze rijk gevulde, gezonde bowl is vegetarisch en gevuld met proteïne-rijke granen en groenten.
Ga naar het recept.

3.	Salade

3. Salade

Een salade doet het altijd goed, op ieder moment van de dag. Let wel op dat je voor ingrediënten kiest die niet snel ‘verwelken’, zoals komkommer en paprika. En verras je gasten door een bijzondere twist aan je salade te geven, bijvoorbeeld deze Griekse salade met tabouleh.

4.	Gegrilde kip sandwich

4. Gegrilde kip sandwich

Brood is van oudsher ideaal voor een to go-maaltijd. Maak er een luxe uitvoering van. Ter inspiratie : deze goed gevulde sandwich met kip.

5.	Broodje geitenkaas met noten en vijgen

5. Broodje geitenkaas met noten en vijgen

Geitenkaas en noten zijn een match made in heaven! Dit  rijkgevulde broodje met geitenkaas en vijgen is net even anders.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu